Dank U donquiGOD!
Door: Senora de Kort / Shooortyy( Voor David)
Blijf op de hoogte en volg Nienke
01 Mei 2007 | Spanje, Barcelona
Ren je door, of gooi je rigoreus
Je bestaan over boord
Weg de onzin...het gejaag en het gedoe
Heb je het LEF dan is het nooit te laat
Om te beseffen dat het zo niet gaat
Rijk niet naar de hemel maar haal hem Naar je toe...
(Karin Bloemen, Lef)
Als iemand mij nu vraagt ´hoe lang blijf je nog in Barca?´ Dan bevat het antwoord al een ´1´.
Die behoort bij het aantal weken, en dus eigenlijk is het dus niet ´weken´maar ´week´!!! 1 week en 4,5 dag!
Dan zitten 12 weken,240 uur lessen Spaans en 84 dagen genieten van Spanje er weer op.
De laatste loodjes zo gezegd.
Vandaag,1 mei, is het de dag van de arbeid. Heel Spanje geniet vandaag van weer een extra dag vrij. Het enige minpuntje is wel dat het vandaag sinds lange tijd weer met bakken uit de hemel komt zetten met regen! En dus lopen onze plannen om Monjuic te gaan bezoeken letterlijk in het water.
Dus nu moeten we even gaan bedenken wat we gaan doen.Afgelopen vrijdag hebben we met zijn viertjes wel van de zon genoten in parc Ciutadella. Met zijn vieren rond gevaren in een booTje op het meer. Ben nog nooit zo bang geweest van een stel eenden.Aangezien 1tje er zijn missie van maakte om kwaad achter ons aan te blijven zwemmen.Die beesten hadden echt zware problemen waar geen dr Phill meer aan zou kunnen helpen!En dan natuurlijk net zo varen dat Nienke het dichtste in de buurt van die moordlustig Tai kwando eend zat.
Opstaan om te vluchten is natuurlijk ook geen optie aangezien dan 3 mede passagiers van onze toch al gammele Titanic het spaansbenauwd zouden krijgen bij het dan waarschijnlijke enigszins verontrustende geschommel van de boot.Dus bleef ik, klein maar dapper, zitten om erachter te komen dat eendjes misschien toch helemaal niet zo eng zijn en mij niet altijd zullen blijven achtervolgen net zoals toen ik veel jonger was en samen met opa in het park!
En anders moesten we gewoon nog wat harder roeien! ;-)
As vrijdag komt Marsha uit Nederland gezellig bij me op bezoek. Super leuk om weer even 1 van mijn vriendinnetjes te zien.(...er is een nieuwe ZARA geopend!!! hint!!!)
Meneer Sergio laat zijn gezicht gelukkig zo af en toe tijdens en na de lessen even zien (lee"s: hij kon ons niet missen), en we mogen ook nog steeds dankbaar gebruik maken van de altijd vrolijke Chelo...! Dank U DonquiGOD!
Verder is het druk druk druk met de laatste dingetjes zien, spaans leren voor de aankomende test, en zoveel mogelijk tijd met elkaar doorbrengen.Dat vooral!
Ik laat deze week nog snel een berichtje achter aangezien deze een beetje kort is.
liefs uit Barca!x
01 Mei 2007 - 12:15
Jan:
Nien! Nog ffies!!! Wiehie!!!
Koninginnedag was leuk!!! En warm... jammer dat je dr nie bij was!!!
dikke kus -
01 Mei 2007 - 19:53
Linda:
Hee Nien,
Ik heb al je verhalen gelezen hoor! Echte Nienke verhalen. Wat zal ik weer blij zijn als je terug bent... geef je dan weer zo'n knallend feestje?
Dan houd ik je meteen ook aan de belofte dat je nog eens bij mij langst zou komen!
Geniet nog echt even van die laatste week en een beetje. Het is sneller voorbij dan je had gedacht he?
Maar goed meis, succes nog en tot ziens in ons zonnige nederland!
Dikke kus van Linda -
02 Mei 2007 - 19:55
Verhuis&klus Bedrijf:
Hey Nien,
Even gauw bij Els & gerad op de computer want onze internet verbinding is sinds gisteren afgesloten. Ja ja, nog 3 nachtjes slapen en dan zijn jeroen en ik geen Veenendalers meer maar Amersfoorters. Moeten er nog wel een beetje aan wennen hoor. Maar veel tijd hebben we daar niet voor want er moet zoveel gedaan worden daar in huis. Het is er zo ontzettend smerig!!! Was echt iets voor jou geweest! Overal van die onbestendige vlekken waarvan je het ontstaan liever niet wilt weten! Gisteren is mama ook een dag mee komen helpen. Ze is druk bezig geweest met kwast en verf en ondertussen maar doortetteren dat d'n Action van die goedkopen kwasten heeft en of we toevallig niet d'n Action in de buurt hadden want dan konden we er nog wel even langs...... Dus begin er maar weer een beetje aan te wennen. Van de ZARA mag je straks weer lekker shoppen met mama bij d'n Action, ha ha!
Nou zussie, veel plezier nog deze laatste dagen en maak er wat van met die test.Maar dat hoef ik tegen jou natuurlijk niet te zeggen!!
Toedeloe
Xxx Floor -
02 Mei 2007 - 20:34
Mama:
Ja.ja,mama en de action,floor en Jeroen van de praxis,iedere dag zijn ze daar te vinden,Jeroen krijgt er maar niet genoeg van.hihihi.Oh wat is dat handig hihihi
Maar hun huis(je) word leuk er moet nog veel gedaan worden,maar dan mag het er ook wezen.
Hier is het al een paar weken de spaanse zon aanwezig en jullie regen ongelooflijk en de boeren hier maar bidden voor een beetje regen.
Gezellig dat Mars het weekend bij jou is,nou ze neemt de sausijsen broodjes wel mee hoor ,zodat je weer kunt smullen.
Maak er maar een leuk weekend van en ga lekker in de nieuwe Zara snuffelen!!! hint!!!.
Veel liefs xxxxx -
06 Mei 2007 - 17:46
Stefanie:
Hee Nien, geniet nog even van de laatste dagen. Heeeeeeeeeeel veel succes met je tentamen!!! Tot gauw, liefs Steef -
07 Mei 2007 - 12:33
Mama:
He wijvie,de laatste dagen zijn aangebroken,het is nu aftellen geblazen,leuk om weer naar het regenachtige nederland te komem,het is nu echt druil na zoveel weken de zon,het mag nu weer ophouden.Maar om het mooie Barca te gaan verlaten is natuurlijk even goed wennen,maar dat komt goed hoor meisje.
Woensdag nog even een spannende dag,wij gaan met z,n allen duimen hoor en steken een kaarsje op hihihi.
Het is vast een heel leuk weekend met
Mars geweest,lekker in de Zara geweest???? en lekker tapa,s gegeten.
Ik zie vandaag misschien de eerste vracht wel thuiskomen die Marsha heeft mee terug genomen.
Lieverd heeeeel veeeeel succes woensdag en ook voor Pien,Philip en David.
Veel liefsxxxxxxxx.